Author
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja
Title
Higiena produkcji żywności
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Year of publication
2003.
Issue number
Wyd. 2 uzup.
UDC
663/664:614.3:658.56](075.8)
663/664;614.3:658.56](075.8)
Object passwords
Żywność technologia higiena podręcznik akademicki
Technologia żywności technologia higiena.
Żywność technologia higiena podręcznik akademicki
Żywność technologia higiena podręcznik akademicki
Żywność technologia higiena podręcznik akademicki
Jakość produktu podręcznik akademicki
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
080
%a 663/664:614.3:658.56](075.8)
080
%a 663/664;614.3:658.56](075.8)
245
%a Higiena produkcji żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
%c 2003.
300
%a 334 s. :
%b rys., tab., wykr. ;%b rys., tab., wykr. ;%b il.;%b il.;%b il.;%b il.;%b il.;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Technologia żywności
%x technologia%x higiena.
650
%a Jakość produktu
%v podręcznik akademicki
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia%x higiena
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia%x higiena
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia%x higiena
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia%x higiena
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta
%d (1954- )
%e Redakcja
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa