okładka zastępcza

Chemia żywności : 2, Biologiczne właściwości składników żywności

Sikorski, Zdzisław Edmund Redakcja., Staroszczyk, Hanna. Redakcja., Państwowe Wydawnictwo Naukowe

Rok wydania: 2017.

Chemia, Żywność, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Sikorski, Zdzisław Edmund Redakcja.
Staroszczyk, Hanna. Redakcja.
Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Tytuł
Chemia żywności : 2, Biologiczne właściwości składników żywności
ISBN
978-83-01-19626-4 (t. 2)
978-83-01-19634-9 (t. 1-2)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Naukowe PWN,
Rok wydania
2017.
Objętość
XI, [3], 343 strony :
Rozmiary
24 cm.
UKD
664.014
577.1
(075.8)
Informacje dodatkowe
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.
Hasła przedmiotowe
Chemia
Żywność
Podręcznik
020
%a 97883011962642
020
%a 978830119634912
080
%a 664.014
080
%a 577.1
080
%a (075.8)
245
%a Chemia żywności : %n 2, %p Biologiczne właściwości składników żywności /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Naukowe PWN, %c 2017.
300
%a XI, [3], 343 strony : %b ilustracje, wykresy ; %c 24 cm.
504
%a Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
521
%a Dla studentów nauk o żywności na uniwersytetach przyrodniczych, politechnikach, uniwersytetach medycznych i uczelniach ekonomicznych oraz dla pracowników gospodarki żywnościowej.
650
%a Chemia
650
%a Żywność
655
%a Podręcznik
700
%a Sikorski, Zdzisław Edmund %e Redakcja.
700
%a Staroszczyk, Hanna. %e Redakcja.
710
%a Państwowe Wydawnictwo Naukowe
920
%a 978-83-01-19626-4 (t. 2)
920
%a 978-83-01-19634-9 (t. 1-2)

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 010-069173
Sygnatura: PS
Status: Do czytelni