okładka

Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu

Berger, Stanisław, Gawęcki, Jan Redakcja., Hryniewiecki, Lech Redakcja., Wydawnictwo Naukowe PWN

Rok wydania: 2000.

Odżywianie - higiena Podręczniki akademickie, Zdrowe odżywianie, Dietetyka, Fizjologia żywienia, Żywność, Zanieczyszczenie żywności, Dodatki do żywności, Odżywianie - higiena, Wartość odżywcza, Wartość odżywcza żywności, Medycyna, Energia człowieka, Bilans energii, Odżywianie higiena, Żywienie człowieka, Podstawy nauki o żywieniu, Fizjologia człowieka, Biochemia człowieka, Podręczniki akademickie, żywność i odżywianie, Składniki odżywcze, Kontrola masy ciała, Podręczniki [Typ publikacji], Podręcznik

dostępne:

1 z 2

Autor
Berger, Stanisław
Gawęcki, Jan Redakcja.
Hryniewiecki, Lech Redakcja.
Wydawnictwo Naukowe PWN
Tytuł
Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu
ISBN
83-01-13294-9 (cz. 1)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. Naukowe PWN,
Rok wydania
2000.
Numer wydania
Wyd. 2 popr.
Objętość
512, [2] s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
613.2(075.8)
:613.2(075.8)
:612.3(075.8)
Informacje dodatkowe
Stanowi t. 1, t. 2 pt. Żywienie człowieka zdrowego i chorego, t. 3 pt. Słownik terminów żywieniowych (wyd. 1) oraz Żywienie człowieka : słownik terminologiczny (wyd. 2 i następne).
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks. Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Indeks.
Początek stanowi cz.2 pod nr N 335067
Hasła przedmiotowe
Odżywianie - higiena Podręczniki akademickie
Zdrowe odżywianie
Dietetyka
Fizjologia żywienia
Żywność
Zanieczyszczenie żywności
Dodatki do żywności
Odżywianie - higiena
Wartość odżywcza
Wartość odżywcza żywności
Medycyna
Energia człowieka
Bilans energii
Odżywianie higiena
Żywienie człowieka
Podstawy nauki o żywieniu
Fizjologia człowieka
Biochemia człowieka
Podręczniki akademickie
żywność i odżywianie
Składniki odżywcze
Kontrola masy ciała
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręcznik
020
%a 8301132949
080
%a 613.2(075.8)
080
%a :612.3(075.8)
080
%a :613.2(075.8)
245
%a Żywienie człowieka. %n 1, %p Podstawy nauki o żywieniu /
250
%a Wyd. 2 popr.
260
%a Warszawa : %b Wydaw. Naukowe PWN, %c 2000.
300
%a 512, [2] s. : %b il. ;%b il. ;%b rys., wykr. ; %b il. ; %c 25 cm.
500
%a Stanowi t. 1, t. 2 pt. Żywienie człowieka zdrowego i chorego, t. 3 pt. Słownik terminów żywieniowych (wyd. 1) oraz Żywienie człowieka : słownik terminologiczny (wyd. 2 i następne).
500
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
505
%a Indeks.
580
%a Początek stanowi cz.2 pod nr N 335067
600
%a Odżywianie - higiena%a Podręczniki akademickie
650
%a Zdrowe odżywianie
650
%a Fizjologia żywienia
650
%a Żywność
650
%a Zanieczyszczenie żywności
650
%a Dodatki do żywności
650
%a Wartość odżywcza
650
%a Bilans energii
650
%a Biochemia człowieka
650
%a Dietetyka
650
%a Energia człowieka
650
%a Fizjologia człowieka
650
%a Kontrola masy ciała
650
%a Medycyna
650
%a Podstawy nauki o żywieniu
650
%a Składniki odżywcze
650
%a Wartość odżywcza żywności
650
%a Żywienie człowieka
650
%a żywność i odżywianie
650
%a Odżywianie - higiena
650
%a Odżywianie higiena
650
%a Podręczniki akademickie
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręcznik
700
%a Berger, Stanisław
700
%a Gawęcki, Jan %e Redakcja.
700
%a Hryniewiecki, Lech %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwo Naukowe PWN
920
%a 83-01-13294-9 (cz. 1)

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 70489
Sygnatura: 61
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 81410
Sygnatura: 61
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2025/02/03

Najczęściej wypożyczane