Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu
Berger, Stanisław, Gawęcki, Jan Redakcja., Hryniewiecki, Lech Redakcja., Wydawnictwo Naukowe PWN
Rok wydania: 2000.
Odżywianie - higiena Podręczniki akademickie, Zdrowe odżywianie, Dietetyka, Fizjologia żywienia, Żywność, Zanieczyszczenie żywności, Dodatki do żywności, Odżywianie - higiena, Wartość odżywcza, Wartość odżywcza żywności, Medycyna, Energia człowieka, Bilans energii, Odżywianie higiena, Żywienie człowieka, Podstawy nauki o żywieniu, Fizjologia człowieka, Biochemia człowieka, Podręczniki akademickie, żywność i odżywianie, Składniki odżywcze, Kontrola masy ciała, Podręczniki [Typ publikacji], Podręcznik
1 z 2
Dostępne egzemplarze
Sygnatura: 61
Miejska Biblioteka Publiczna we Włodawie , Wypożyczalnia dla Dorosłych, ul. Przechodnia 13, 22-200 Włodawa
Sygnatura: 61
Termin zwrotu: 2025/02/03
Miejska Biblioteka Publiczna we Włodawie , Wypożyczalnia dla Dorosłych, ul. Przechodnia 13, 22-200 Włodawa