okładka

Tarty i quiche : nowe łączenie smaków.

Wydawnictwo W.A.B.

Rok wydania: 2020.

Tarta, Kuchnia francuska, Książka kucharska, Słownik ilustrowany

dostępne:

0 z 1

Autor
Wydawnictwo W.A.B.
Tytuł
Tarty i quiche : nowe łączenie smaków.
ISBN
ISBN 978-83-280-7462-0
ISBN 978-83-280-7463-7
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Buchmann,
Rok wydania
2020.
Numer wydania
Wydanie pierwsze.
Objętość
174, [2] strony :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Tarta
Kuchnia francuska
Książka kucharska
Słownik ilustrowany
020
%a 9788328074620
020
%a 9788328074637
245
%a Tarty i quiche : %b nowe łączenie smaków.
250
%a Wydanie pierwsze.
260
%a Warszawa : %b Buchmann, %c 2020.
300
%a 174, [2] strony : %c 24 cm.
650
%a Tarta
650
%a Kuchnia francuska
655
%a Książka kucharska
655
%a Słownik ilustrowany
710
%a Wydawnictwo W.A.B.
920
%a ISBN 978-83-280-7462-0
920
%a ISBN 978-83-280-7463-7

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 42974
Sygnatura: 641
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2025/01/31

Najczęściej wypożyczane