Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja
Tytuł
Higiena produkcji żywności
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
UKD
663/664:614.3](075.8)
Hasła przedmiotowe
Jakość żywności
Podręczniki [Typ publikacji]
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
080
%a 663/664:614.3](075.8)
245
%a Higiena produkcji żywności /
260
%a Warszawa :
%b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
%c 2001.
300
%a 263, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Technologia żywności
650
%a Technologia żywności
650
%a Przepisy o żywności
650
%a Bezpieczeństwo żywności
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta
%d (1954- )
%e Redakcja
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa