okładka

Higiena produkcji żywności

Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja, Czarniecka-Skubina, Ewa

Rok wydania: 2001.

Jakość żywności, Technologia żywności, Technologia żywności, Przepisy o żywności, Bezpieczeństwo żywności, Polska, Podręczniki [Typ publikacji], Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ) Redakcja
Czarniecka-Skubina, Ewa
Tytuł
Higiena produkcji żywności
ISBN
83-7244-190-1
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego],
Rok wydania
2001.
Objętość
263, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
663/664:614.3](075.8)
Hasła przedmiotowe
Jakość żywności
Technologia żywności
Technologia żywności
Przepisy o żywności
Bezpieczeństwo żywności
Polska
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
020
%a 8372441901
080
%a 663/664:614.3](075.8)
245
%a Higiena produkcji żywności /
260
%a Warszawa : %b Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], %c 2001.
300
%a 263, [1] s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Jakość żywności
650
%a Technologia żywności
650
%a Technologia żywności
650
%a Przepisy o żywności
650
%a Bezpieczeństwo żywności
651
%a Polska
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręcznik
700
%a Kołożyn-Krajewska, Danuta %d (1954- ) %e Redakcja
700
%a Czarniecka-Skubina, Ewa
920
%a 83-7244-190-1

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 66854
Sygnatura: 66/69
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane